Peter Desmet

Reporting on open science

Daarheen en weer terug

Michelinkaart van Nieuw Zeeland

Binnen twee weken is het zover: ons vliegtuig maakt z'n laatste bochtje op de tarmac, start de motoren en maakt zich los van de grond. We zijn op weg naar de andere kant van de wereld!

Voor iedereen die hier achterblijft: we zullen ons best doen af en toe een internetcafé binnen te stappen om jullie op de hoogte te houden van onze avonturen. Houd dus deze website in de gaten! Voor de luie en slimme mensen onder jullie: je kan je ook inschrijven om telkens een e-mail te ontvangen als we iets nieuws posten. Klik op het RSS-icoontje rechtsboven deze post en klik dan Get Anderhalv delivered by email (voor de web-savvy mensen: je kan uiteraard ook gewoon een RSS-reader gebruiken). Eenmaal je een e-mail hebt, kan je best doorklikken naar de website.

Als je met ons (virtueel) wil meereizen, installeer dan de nieuwste versie van Google Earth en open dit bestand. Onze geplande route is aangeduid, samen met de belangrijkste plaatsen die we willen bezoeken. Dubbelklik je op een geel icoontje, dan zoomt Google Earth voor je in naar die plaats (in 3D, hoera!). Je kan in het menu links mappen en plaatsen aan- en afvinken om ze respectievelijk te tonen of te verbergen. De vele lichtblauwe bolletjes die je ziet als je inzoomt, linken naar foto's die mensen op die plaats namen. Schitterend om je een idee te vormen van de plaats en misschien ook te vertrekken. :)

Ten slotte: je kan steeds een berichtje nalaten op deze website. Laat iets horen!

Comments